ANNE&MAX EINDHOVEN KLEINE BERG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 157 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Eindhoven Kleine Berg. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 15:32 Prima eten, bezorger was een luie vent die wilde dat ik naar de entree van het gebouw kwam. Het heet toch thuisbezorgd en niet ‘tot ergens in de buurt van het gebouw bezorgd’ of niet?
26 mei 2024 om 15:38 nice food, but the drink was leaking. none of the food was damaged but the bag was wet
9 mei 2024 om 13:27 Positief verrast na de terugloop in kwaliteit in vrij veel restaurants! Erg lekker, volgens verwachting en snel bezorgd!
22 apr 2024 om 15:20 Eten was koud, drinken warm, duurde meer dan 1.5u. Helaas
19 feb 2024 om 13:22 Prima
26 jan 2024 om 14:44 Altijd goed! Lunchspecial met zalm en wintersalade. Wel jammer dat er geen feta op de salade zat, maar het was nu een side salade. Dus.
5 jan 2024 om 10:31 Heerlijk broodje, boven verwachting en snel gebracht.
2 jan 2024 om 15:32 Super vriendelijke bezorger. Niks op aan te merken. Vond de prijs van het broodje wel vrij bizar voor wat het was. Had toch in ieder geval wat meer beleg verwacht. (Mozzarella/pesto/tomaat - maar echt in minimale hoeveelheid)
24 nov 2023 om 13:49 Bezorger was zeer sociaal! Eten viel een beetje tegen, er mag wel iets meer beleg op een sandwich. Misschien net pech gehad
24 okt 2023 om 15:29 De sandwich was heerlijk maar de cake heb ik weg gegooid.. deze was heel droog en had een gekke smaak.. leek heel erg oud. Ook de sap was heel anders dan ik gewend ben. Dunner en zoeter, net of er ranja bij was gegoten. Niet wat ik gewend ben
2 okt 2023 om 16:05 Echt het slechtse wat ik ooit heb besteld. Wat een teleurstelling, bar weinig yoghurt en de cake maar even in de magnetron opgewarmt omdattie anders te droog zou zijn denk?? Sorry maar dit kan echt veel beter! Voor dat geld!
1 okt 2023 om 14:07 De bestelde twee mimosa’s ontbraken. IJsthee had gelekt. Niets was lekker.